Kamermuziekdagen

Met de zgn. kamermuziekdagen wil Muziek aan de Luts amateurmusici van alle niveau’s in de regio met elkaar in contact brengen door hen de gelegenheid te geven om samen met elkaar muziek te maken. Deelname staat open voor individuele musici (zangers en instrumentalisten) en voor bestaande ensembles. Onder begeleiding van een professioneel docent wordt in 3-4 lessen een muziekstuk ingestudeerd, dat tijdens het afsluitende concert, de kamermuziekdag, in “It Breahûs” wordt gepresenteerd aan het publiek.

Kamermuziekdag 7 maart 2020

Op 7 maart 2020 zal om 14.30 uur de kamermuziekdag worden gehouden.
Na de eerdere kamermuziekdagen in het najaar van 2017 en 2018, is dit de derde editie er van.

Alle muziek liefhebbers in de regio zijn van harte uitgenodigd dit concert bij te wonen. In de pauze en na afloop is er ruime gelegenheid om onder het genot van een door de organisatie aangeboden hapje en een drankje kennis te maken met gelijkgestemden en docenten. De kamermuziekdag  is natuurlijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met anderen die graag een ensemble willen vormen en met docenten die ervaring hebben in het begeleiden van ensembles.

In het voorjaar van 2022 zal de volgende kamermuziekdag worden georganiseerd. Ook deze staat weer open voor zowel individuele musici als bestaande ensembles. De organisatie probeert uit de individuele deelnemers die zich hebben aangemeld nieuwe ensembles te vormen.

Wilt u informatie, stuur ons een mail via het contactformulier.